top of page
Blauwe lucht

Joyful Kids Curaçao!!

Welkom bij Joyful Kids Curaçao van Sinti Bon! De plek waar we leren met de 'soms' lastige emoties en gevoelens om te gaan zodat we weer 'joyful' kunnen zijn! Hoe? Via kinder(Hapto)therapie, Mindfullness, Emotie-training en massage.

Emoties en gevoelens; iedereen heeft er weleens mee in de knoop gezeten en zich afgevraagd hoe ermee om te gaan! U als volwassen ouder/verzorger, met uw eigen gevoelens en emoties maar ook (met) die van uw kind.

 

Onderzoek wijst uit dat kinderen die op jonge leeftijd leren met hun emoties en gevoelens om te gaan minder problemen hebben als jongvolwassene. Het is dan ook belangrijk om ze bewust maken van hun emoties en gevoelens én vooral dat ze zelf invloed hebben hoe ermee om te gaan, is. Een kind kan zich dan beter handhaven in de wereld van gebeurtenissen, prikkels en prestatie. Een kind kan leren dat het oké is gevoelens te hebben van bijvoorbeeld; boosheid, angst en verdriet. Dat ze niet alleen zijn hierin en dat ze handvaten hebben die voor ze werkt. 

 

Er zijn manieren om met die warboel van gevoelens om te gaan. Soms is een steuntje in de rug nodig. Met duidelijke oefeningen en tips. Dat is waar ik kinderen (én ouders/verzorgers) graag in begeleid. 

 

Wees welkom!

Wat heeft Joyful Kids u te bieden?


- Ouder en en Kind (Hapto)therapie

- Kindermassage (training voor ouders)

- Mindfulness voor kinderen

- Emotietraining Joyful Kids

bottom of page